Resolució de la convocatòria de projectes de cooperació

Eivissa, 12 de maig de 2023.

L’Assemblea del Fons, integrada per tots els ajuntaments d’Eivissa, el Consell d’Eivissa, el Consell de Formentera i el Govern de les Illes Balears, aprova 10 projectes de cooperació internacional per un import de 621.000€. Aquest import representa el 64% del pressupost que té el Fons per 2023 i que ascendeix a 970.500€. 

La majoria dels projectes són de continuïtat i tracten de donar resposta a vulneracions de drets humans com la falta d’aigua potable, la inseguretat alimentària o la manca de serveis de salut a Nicaragua, Guatemala, El Salvador, Nepal, Índia, Moçambic i Algèria (Campaments de persones refugiades Sahrauís de Tindouf). Molts d’aquests projectes tenen un component ambiental destinat a prevenir i fer front als efectes del canvi climàtic, a la vegada que a empoderar les dones per a  què puguin liderar processos de desenvolupament als seus territoris.  

La convocatòria de projectes, que ha estat oberta del 15 de febrer al 15 de març, ha rebut 8 projectes d’ONG i 7 de cooperació directa. 

Podeu trobar el llistat dels projectes aprovats, fent clic aquí.