Participació a les II Jornades d’Educació per a la Transformació Social

Eivissa, 20 de maig de 2024.

Els dies 16 i 17 de maig vam participar en les II Jornades d’Educació per a la Transformació Social, que van tenir lloc a l’Estudi General Lul·lià de Palma i que estaven organitzades per la Direcció General de Cooperació i Immigració de les Illes Balears.

Beatriz de Astorza, tècnica d’Educació del Fons, va presentar la campanya gràfica i audiovisual que ha realitzat l’alumnat d’APGI de l’Escola d’Art d’Eivissa per a la nostra campanya ENFRONT DEL RACISME I LA XENOFÒBIA, ACTUAM! Així mateix, es va parlar de tota la feina i activitats que estem fent en educació entorn dels procesos migratoris i la cultura de pau. Entre elles, les formacions per a professsorat de Jordi Armadans (Fundipau), Catalina Nebot (La ce trencada) i SOS Racisme Catalunya.

A més, vam tenir el plaer de compartir espai amb el Fons Mallorquí de Cooperació i el Fons Menorquí de Cooperació, així com l’escoleta de Ses Païsses. Aquesta escoleta, membre de la nostra Xarxa Educativa per a la Transformació Social, va presentar el projecte d’Aprenentatge Servei i Cultura de Pau que ha desenvolupat durant els darrers fos cursos.

Moltes altres escoles van mostrar també els seus magnífics i enriquidors treballs.
Moltes gràcies a la Direcció General de Cooperació per generar aquestes trobades.