AUDIOVISUALS: Els ODS a Eivissa i Formentera

Els audiovisuals que es poden veure pitjant sobre cadascun dels ODS de la imatge, tenen l’objectiu de donar a conèixer a la societat pitiüsa els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, promoguts per Nacions Unides en 2015, i que formen l’Agenda 2030.

Es presenten a través d’entitats que, en aquest moment, ja estan treballant aquests objectius o alguna de les seves metes. Ecofeixes, CEPCA, UIB, Dones Progressistes d’Eivissa, SOS H2O, Amics de la Terra, PIME Formentera, Etikology, Fundació Deixalles, Jesús en Transició, Mercat de Forada, Joan Groizard Payeras (Director General de canvi climàtic del Govern de les Illes Balears), Manu San Félix, Parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera, Amnistia Internacional, Aliança Mar Blava i Fons Pitiús de Cooperació són les entitats o persones protagonistes dels audiovisuals.

En el Fons Pitiús de Cooperació, ens hem sentit interpel·lats per aquesta resolució de Nacions Unides i compartim l’esperit de transformació de l’Agenda 2030. Consideram que els ODS, són una eina útil per apoderar-nos, per ajudar-nos a sentir que formam part d’un moviment a nivell global que ens ha de permetre incidir des de l’àmbit local en la transformació de tot allò que és contrari als Drets Humans i a la sostenibilitat ambiental.