Aquesta mostra va destinada a infants d’EDUCACIÓ INFANTIL (4 i 5 ANYS) i té com objectiu que els infants més petits coneguin la realitat d’altres llocs del món. Na Torta, una sargantana viatgera, presenta cinc infants de diferents països i continents i els acompanya per descobrir les seves activitats quotidianes a través de sis plafons, en els quals hi participen activament els alumnes i les alumnes que visiten la mostra.

Cada dos cursos, Giramón passa per tots els municipis de les Pitiüses. En el curs 2017-18 va començar el seu recorregut a la Sala  de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja i, després, ha passat per l’Espai Jove de Sant Antoni de Portmany, pel Centre Cultural de Puig d’en Valls, pel CEIP Sant Jordi i per la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” de Formentera. Actualment, està acabant el seu recorregut a Eivissa, a la seu del Fons Pitiús, on es podrà veure fins el 23 de març.

En aquest temps, ha estat visitada per 35 grups de 22 escoles. Totes les visites s’han fet guiades i s’han pogut complementar amb una guia didàctica elaborada pel Fons.

Pel que fa a les escoles de la Xarxa de Centres Educatis Solidaris, l’alumnat ha disposat de material complementari (una carpeta i un moble viatger que conté juguerois, contes i altres materials per conèixer millor la cultura i la forma de vida d’infants d’arreu del món), per continuar treballant els continguts de l’exposició a l’aula.