CONVOCATÒRIA DE PROJECTES 2017

El Fons Pitiús de Cooperació obri durant tot el mes de maig la seua convocatòria  de projectes de cooperació per a l’any 2017. Des del Fons, entenem la cooperació com una eina d’apropament entre pobles a partir de valors com la solidaritat i un enfocament basat en el respecte als drets humans. Des d’aquest punt de vista, el model que se segueix prioritza les accions que s’insereixen dins processos de desenvolupament local, liderats per institucions i associacions del territori, que involucren a la població en la recerca de respostes als problemes estructurals que pateixen.

Aquesta estratègia es concreta a través dels projectes de cooperació, que constitueix una de les línies de treball del Fons. La presentació, l’anàlisi i l’aprovació d’aquests projectes està regida per unes bases de convocatòria, consensuades i aprovades per l’Assemblea.

El pressupost per a la convocatòria d’enguany serà de 397.821€ per a entitats amb seu a les Pitiüses i de 155.418€ per a cooperació directa (entitats dels països centreamericans).

A l’apartat de cooperació d’aquesta mateixa web hi figuren les bases que regeixen la convocatòria i la documentació que s’ha de complimentar i presentar.

2017-04-21T09:56:37+00:00

About the Author: