En 2019, una nova selecció de llibres i audiovisuals de la biblioteca del Fons Pitiús recorrerà 11 biblioteques d’Eivissa i Formentera

Eivissa, 2 de gener de 2019. Aquest matí, a la Biblioteca Municipal d’Eivissa (Can Ventosa), el Fons Pitiús de Cooperació ha posat en marxa la 8a edició de la biblioteca viatgera Informa’t a Fons, una selecció de llibres i audiovisuals sobre Drets Humans, cooperació, cultura de pau, consum conscient, igualtat de gènere, medi ambient i economia alternativa que permet apropar a la ciutadania pitiüsa el contingut de la biblioteca del Fons Pitiús.

En la línia que marquen els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, Informa’t a Fons ofereix ferramentes per fer-nos protagonistes de la urgent transformació del món convuls en què vivim, a partir d’una actuació local però amb visió global. Els assajos, contes, pel·lícules i documentals que inclou donen pautes per entendre la dimensió de les crisis socials, ambientals, energètiques, etc. que afronta la Humanitat i ens conviden a avançar cap al respecte dels Drets Humans, el foment de la pau i la cura del medi ambient.

Aquest és el recorregut que farà Informa’t a Fons al llarg de tot l’any:

– Gener: Biblioteca Municipal d’Eivissa (Can Ventosa)

– Febrer: Biblioteca Marià Villangómez (Sant Francesc, Formentera)

– Març: Biblioteca Municipal de Sant Antoni de Portmany

– Abril: Biblioteca Vicent Serra i Orvay (Sant Jordi de ses Salines)

– Maig: Biblioteca Pública Insular d’Eivissa (Cas Serres)

– Juny: Biblioteca Pública de Cala de Bou

– Juliol-Agost: Biblioteca de ses Figueretes

– Setembre: Biblioteca Municipal de Sant Joan de Labritja

– Octubre: Biblioteca de Jesús

– Novembre: Biblioteca de Santa Gertrudis de Fruitera

– Desembre: Biblioteca Municipal de Santa Eulària des Riu