Ajuda humanitària per a la població ucraïnesa refugiada a Moldàvia

Eivissa, 2 de juliol de 2022.
Moldàvia ha acollit fins al moment més de 100.000 persones refugiades, sent el país que, en proporció a la seva població, més quantitat n’ha rebut.
Des de la seva capital, Chisinau, l’Associació Europea per a la Democràcia Local (ALDA) està donant el tipus d’assistència més adient en cada moment: suport a les necessitats bàsiques de les persones que van arribant a la frontera i suport logístic per a traslladar a les persones més vulnerables a altres països fronterers on aquestes tenen familiars.
El Fons Pitiús de Cooperació ha contribuït a aquesta assistència amb una aportació de 10.000€ provinents del compte que ha obert amb aquest fi i de recursos propis. Aquest import permetrà dues activitats: proporcionar 1.180 racions d’aliments a la població refugiada ucraïnesa; organitzar i pagar el transport de 30 persones vulnerables de Chisinau a Cracòvia, perquè puguin reunir-se amb els seus familiars a Polònia.
Si vols contribuir donant suport a projectes com aquest, pots fer la teva aportació al compte de Caixa Colonya ES21 2056 0015 6420 9145 8527.