Exposició: Giramón

DESCRIPCIÓ

Aquesta exposició, guiada per una monitora i destinada a nens i nenes d’EDUCACIÓ INFANTIL (4 i 5 anys), té com a objectiu donar a conèixer la realitat d’altres llocs del món i els drets de la infància. Torta, una sargantana viatgera, ens presenta a cinc nens/es de diferents països i continents, i ens acompanya per a descobrir les seves activitats quotidianes a través de sis panells, amb la participació activa de l’alumnat que visita la mostra.

L’activitat té una durada d’1 hora per cada grup/classe.

Disposem d’una guia didàctica elaborada perquè el professorat pugui continuar treballant la temàtica a l’aula, una vegada realitzada la visita. La podeu descarregar aquí.

FORMAT DE L’EXPOSICIÓ

Panells: 6 (3 x 1.2m)
Galledes mòbils: 5 (60 x 60 x 60 cm)

Suport: estructura i peus metàl·lics.

CALENDARI

Giramón estarà estarà exposada tant a Formentera com a Eivissa:

  • Formentera: del 19 al 22 de març, a la sala d’exposicions “Ajuntament Vell” (plaça de la Constitució, Sant Francesc Xavier).
  • Eivissa: del 8 d’abril al 21 de juny, a la seu del Fons Pitiús de Cooperació (c. Arxiduc Lluís Salvador, 19 baixos d’Eivissa).

Podeu sol·licitar les visites a través del correu projectes@fonspitius.org, segons el següent calendari d’inscripció:

  • a partir de l’1 de setembre: centres adherits a la Xarxa Educativa per a la Transformació Social*
  • a partir del 8 de gener: resta de centres

*Els centres de la Xarxa que la necessitin, poden sol·licitar ajuda econòmica per al desplaçament fins a l’exposició (limitat al pressupost disponible).