Centres de la Xarxa

CC. Santíssima Trinitat

Aquest centre concertat, en el que s’hi imparteix educació infantil, primària i secundària, està ubicat al centre de Sant Antoni de Portany. Va entrar a formar part de la Xarxa el curs 2013/2014.

Està agermanat amb l’Institut Públic Cristo Rey, ubicat al centre urbà de San Lucas (Nicaragua). Té un total de 662 alumnes (363 boixos i 299 boixes) i el seu claustre està format per 12 docents.

 

CEIP Can Misses

Escola del municipi d’Eivissa, situada al barri de Can Misses. És un centre d’educació infantil i primària de doble línia, que s’incorpora a la Xarxa el curs 2022/23. Té un total de 395 alumnes i el seu claustre està format per 39 docents.

Està agermanada amb l’escola Palo Blanco,  situada a la comunitat de Palo Blanco (municipi de Palacagüina, Nicaragua). El centre té actualment 29 alumnes (de 1r a 6è de primària) i 2 mestres.

 

CEIP El Pilar

Aquesta escola unitària està situada a la població d’El Pilar de la Mola, a l’illa de Formentera. Compta amb un total de 58 alumnes, entre educació infantil i primària, i 6 docents. Entra a formar part de la Xarxa el curs 2018/2019.

Està agermanada amb el Centre escolar Nicarao, situat a la comunitat La Plazuela del municipi de Palacagüina (Nicaragua). Aquest centre té un total de 67 alumnes (entre educació infantil, primària i secundària), i hi treballen 7 docents.

CEIP Labritja

Centre d’educació infantil i primària d’una línia, situat al poble de Sant Joan de Labritja. Va entrar a formar part de la Xarxa el curs 2014/2015.

Està agermanada amb l’Escola Rural de Primaria Emmanuel Mongalo y Rubio, situada a la comunitat de El Rodeo (municipi de San Lucas, Nicaragua). És una escola petita, amb un total de 30 alumnes matriculats (12 boixos i 18 boixes) i 2 docents.

 

CEIP Portal Nou

Escola d’infantil i primària, amb un total de 10 unitats, situada a la ciutat d’Eivissa. S’incorpora a la Xarxa el curs 2022/23.

Està agermanada amb l’escola rural de primària Salvador Vilchez, situada a la comunitat de Matazano (Nicaragua). Aquest centre té un total de 57 alumnes (32 boixos i 25 boixes) i 2 docents.

 

CEIP Puig d’en Valls

Tal com indica el seu nom, el centre està ubicat a Puig d’en Valls, població del municipi de Santa Eulària des Riu. És una escola de doble línia i també és membre de la Xarxa des del curs 2007/2008, primer any de funcionament de la mateixa.

La seva escola agermanada de Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria Rafaela Herrera, situada a la comunitat de San Pedro. Té matriculats un total de 63 alumnes (34 boixos i 29 boixes) i hi treballen 3 docents.

 

CEIP S’Olivera

Aquesta escola es troba a Puig d’en Valls, població del municipi de Santa Eulària des Riu. És un centre d’educació infantil i primària de doble línia, que és membre de la Xarxa des del curs 2012/2013.

Està agermanada l’escola rural de primària Eladio Garmendia, situada a la comunitat de Cuyas (municipi de San Lucas, Nicaragua). El centre té un total de 119 alumnes matricualts (59 boixos i 60 boixes).

CEIP Sa Joveria

Aquesta escola de doble línia està situada a la ciutat d’Eivissa. És un centre d’educació infantil i primària, incorporat a la Xarxa en el curs 2016/2017.

Està agermanada amb el Centro Escolar Licenciado Edmundo Díaz Ríos, de la comunitat de Chichicaste, que té matriculats 108 alumnes (53 boixos i 58 boixes) i compta amb 5 docents.

 

CEIP Sant Antoni de Portmany

El centre està ubicat al barri de Sa Serra, en el municipi de Sant Antoni de Portmany. És una escola de doble línia que compta amb un total de 450 alumnes entre educació infantil i primària. És membre de la Xarxa des del curs 2013/2014.

La seva escola agermanada a Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria José Julián Rodríguez. Està situada a la comunitat de El Volcán, a 3,5 km de San Lucas. Té 9 docents i un total de 154 alumnes matricuats (75 boixos i 79 boixes).

 

CEIP Santa Gertrudis

L’escola està ubicada a Santa Gertrudis, població que pertany al municipi de Santa Eulària des Riu. És una de les escoles que van entrar a la Xarxa en el moment de la seva creació, és a dir, el curs escolar 2007/2008.

Està agermanada amb una escola rural de Nicaragua, concretament amb la Escuela José Santos Zelaya. Aquesta està situada a la comunitat de Malpaso (municipi de San Lucas) i compta amb un total de 137 alumnes matriculats (70 boixos i 67 boixes) i 9 docents.

 

CEIP Torres de Balàfia

Aquesta escola unitària es troba a Sant Llorenç, en el municipi de Sant Joan de Labritja i és membre de la Xarxa des del curs 2011/2012.

La seva escola agermanada a Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria Cacique Diriangen, situada a la comunitat de Miquilce (municipi de San Lucas). Té un total de 40 alumnes matriculats (16 boixos i 24 boixes) i 2 docents.

 

EI Es Vedranell

L’escoleta infantil està situada a la població de Sant Agustí, al municipi de Sant Josep de sa Talaia. Compta amb un total de 74 alumnes, amb edats entre els 0 i 3 anys, i un equip educatiu de 8 membres. El curs 2018/2019 entra a formar part de la Xarxa.

EI s’Escoleta de Vila

Centre municipal d’educació infantil de 0 a 3 anys situat al centre de la ciutat d’Eivissa. S’incorpora a la Xarxa el curs 2022/23.

 

EI Ses Païsses

Centre d’educació infantil de 0-3 anys situat al barri de Ses Païsses, al municipi de Sant Antoni de Portmany.

Actualment compta amb 57 infants i el seu equip educatiu està format per 7 membres. S’incorpora a la Xarxa el curs 2022/23.