Recursos per a la Xarxa

Per als centres que formen part de la Xarxa proporcionem facilitats d’accés a les formacions i activitats que oferim, així com un assessorament i recursos específics per atendre les necessitats de les escoles en el seu camí cap a una Educació Transformadora.

Pedeu sol·licitar qualsevol d’aquests serveis a través del correu educacio@fonspitius.org.

Acompanyament continuat

Al llarg del curs, l’equip tècnic del Fons realitza el seguiment dels projectes d’EpTS que porten a terme els centres de la Xarxa. D’una banda, mitjançant un assessorament continuat al professorat implicat i, d’altra banda, organitzant i coordinant les assemblees de la Xarxa, on es comparteixen i intercanvien experiències.

Activitats per a alumnat i recursos educatius

Durant el curs 2023-24 oferim activitats per a l’alumnat focalitzades en la temàtica anual dels projectes de la Xarxa: pau i migracions. A més, a l’enllaç podreu trobar llistats de recursos d’EpTS per a orientar el treball del professorat sobre diferents temàtiques.

Xerrades i tallers per a la comunitat educativa

  • Xerrades introductòries sobre la tasca del Fons en Educació i Cooperació Transformadores: s’ofereixen per als claustres dels centres educatius.
  • Xerrades i tallers específics sobre diferents temàtiques d’EpTS: al llarg del curs els centres de la Xarxa poden sol·licitar aquestes activitats específiques, dirigides a l’alumnat, al professorat o a les famílies. La durada i els continguts s’adaptaran a les necessitats del centre.

Exposicions

Biblioteques Viatgeres

Dues seleccions de llibres de la nostra biblioteca que van recorrent els diferents centres de la Xarxa al llarg del curs. Podeu consultar el seu contingut en els enllaços següents:

Biblioteca del Fons

Préstec i assessorament sobre els recursos educatius (guies, llibres i audiovisuals) que tenim en la nostra seu. El professorat de les escoles de la Xarxa pot sol·licitar el material que necessiti al llarg del curs i el Fons s’encarregarà de portar-lo al centre educatiu.

Formació per al professorat

Cursos d’especialització homologats per la Conselleria d’Educació. S’ofereixen a tot el professorat de les Pitiüses, però si pertanys a un centre de la Xarxa tens prioritat en la inscripció.

logo xarxa 2022