Centres de la xarxa

Centres de la xarxa 2016-12-15T10:55:11+00:00

CC. Santíssima Trinitat

Aquest centre concertat, en el que s’hi imparteix educació infantil, primària i secundària, està ubicat al centre de Sant Antoni de Portany. Va entrar a formar part de la Xarxa el curs 2013/2014.

Està agermanat amb l’Institut Públic Cristo Rey, ubicat al centre urbà de San Lucas (Nicaragua). Té un total de 308 alumnes, matriculats a primària i secundària.

CEIP Labritja

Centre d’educació infantil i primària d’una línia, situat al poble de Sant Joan de Labritja. Va entrar a formar part de la Xarxa el curs 2014/2015.

Està agermanada amb l’Escola Rural de Primaria Emmanuel Mongalo y Rubio, situada a la comunitat de El Rodeo (municipi de San Lucas, Nicaragua). És una escola petita, amb un total de 37 alumnes matriculats, entre primària i infantil.

CEIP Puig d’en Valls

Tal com indica el seu nom, el centre està ubicat a Puig d’en Valls, població del municipi de Santa Eulària des Riu. És una escola de doble línia i també és membre de la Xarxa des del curs 2007/2008, primer any de funcionament de la mateixa.

La seva escola agermanada de Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria Rafaela Herrera, situada a la comunitat de San Pedro. Té matriculats un total de 71 alumnes, dels quals 59 són de primària i 12 d’infantil.

CEIP S’Olivera

Aquesta escola es troba a Puig d’en Valls, població del municipi de Santa Eulària des Riu. És un centre d’educació infantil i primària de doble línia, que és membre de la Xarxa des del curs 2012/2013.

Està agermanada amb dos escoles de Nicaragua. D’una banda, la Escuela Rural de Primaria Eladio Garmendia, situada a la comunitat de Cuyas (municipi de San Lucas) i amb un total de 58 alumnes matricualts (42 de primària i 16 d’infantil). Per una altra banda, la Escuela Rural de Primaria Salvador Vilchez, situada a la comunitat de Matazano. Aquest centre té un total de 56 alumnes, entre infantil i primaria.

CEIP Sa Joveria

Aquesta escola de doble línia està situada a la ciutat d’Eivissa. És un centre d’educació infantil i primària, incorporat a la Xarxa en el curs 2016/2017.

Està agermanada amb el Centro Escolar Licenciado Edmundo Días Ríos, de la comunitat de Chichicaste, que té matriculats 98 alumnes (10 d’infantil i 88 de primària).

CEIP Sant Antoni

El centre està ubicat al barri de Ses Païsses, en el municipi de Sant Antoni de Portmany. És una escola de doble línia que compta amb un total de 450 alumnes entre educació infantil i primària. És membre de la Xarxa des del curs 2013/2014.

La seva escola agermanada a Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria José Julián Rodríguez. Està situada a la comunitat de El Volcán, a 3,5 km de San Lucas. Té un total de 122 alumnes matricuats, dels quals 102 són de primària i els 20 restants d’infantil.

CEIP Sant Jordi

El centre es troba al poble de Sant Jordi, que pertany al municipi de Sant Josep de sa Talaia. És una escola d’una línia i va ser també un dels primers centres que van formar part de la Xarxa, el curs 2007/2008.

Està agermanada amb la Escuela Rural de Primaria Ramón Alfaro, de Nicaragua. Aquesta està situada a la comunitat de El Tablón, a 18 km de San Lucas. El número total d’alumnes matriculats és de 45 (35 de primària i 10 d’infantil).

CEIP Santa Gertrudis

L’escola està ubicada a Santa Gertrudis, població que pertany al municipi de Santa Eulària des Riu. És una de les escoles que van entrar a la Xarxa en el moment de la seva creació, és a dir, el curs escolar 2007/2008.

Està agermanada amb una escola rural de Nicaragua, concretament amb la Escuela de Primaria José Santos Zelaya. Aquesta està situada a la comunitat de Malpaso (municipi de San Lucas) i compta amb un total de 111 alumnes matriculats (88 de primària i 23 d’infantil).

CEIP Torres de Balàfia

Aquesta escola unitària es troba a Sant Llorenç, en el municipi de Sant Joan de Labritja i és membre de la Xarxa des del curs 2011/2012.

La seva escola agermanada a Nicaragua és la Escuela Rural de Primaria Cacique Diriangen, situada a la comunitat de Miquilce (municipi de San Lucas). Té un total de 40 alumnes matriculats: 28 de primària i 12 d’infantil.